Ihmisten kokoisille ideoille!

 

Ihmisten kokoisia ideoita jo yli 20 vuotta!

Etusivulle

hyrrä sähköinen asiointijärjestelmä

Maaseuturahaston tuet haetaan ohjelmakaudella 2014-2020 Hyrrän kautta. Hyrrän sisään kirjautumisen ja ohjeistusta löydät Ruokaviraston sivuilta. Tukimuodon valinnassa ja lomakkeiden täytössä on syytä olla tarkkana, koska erityisesti alkuvaiheen valintoja ei pääse enää myöhemmässä vaiheessa muuttamaan vaan on aloitettava kokonaan uuden hakemuksen tekeminen virhevalintojen jälkeen.

 

Hyrrän käytöstä muutamia muistettavia asioita:
- Muistakaa ruksia kohta "Onko Leader-hanke". Jos sitä ei ruksi, menee hakemus ELYlle. 
- Tarkistakaa aina, minkälaista hanketta olette hakemassa. Esim. yhdistysten pitää muistaa valita yleishyödyllinen investointi- tai kehittämishanke. Jos täytätte vahingossa yritystukena hakemuksen, joutuu taas tekemään homman alusta uudelleen.
- Huomioikaa, että yleishyödyllinen investointihanke valitaan aina, kun kyseessä on yhdistyksellä rakentaminen tai koneiden ja laitteiden osto. Kehittämishankkeessa ei voi näitä toimenpiteitä tehdä.

- MUISTAKAA TALLENTAA SYÖTTÄMÄNNE TIEDOT RIITTÄVÄN USEIN! Hyrrässä on jonkinlainen aikakatkaisutoiminto ja järjestelmä saattaa tietyn ajan kuluttua heittää asiakkaan järjestelmästä ulos, vaikka tekstin kirjoitus olisi kesken. 

- Hankesuunnitelma kannattaa laatia etukäteen jo esim. wordille, jolloin järjestelmässä hakemuksen täyttö on leikkaa-liimaa menetelmällä nopeampaa.

Facebook
Nouseva Rannikkoseutu - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu